Hotel Duinhof

Britse nostalgie aan het strand

De Haan, ook wel Le Coq sur Mer genoemd, is nog zo’n echt gezellig ouderwetse badplaats met mooie belle-époquevilla’s, leuke restaurantjes én de befaamde ruim 100 jaar oude Royal Golfclub Oostende. De stranden van De Haan zijn echte familiestranden met fris geverfde badhuisjes. Duinhof ligt aan de rand van dit lieflijke kustplaatsje.

 

Duinhof ademt de sfeer van een kleinschalig countryhouse-hotel. U vindt er rust en huiselijke gezelligheid in Britse stijl gecombineerd met Vlaamse gastvrijheid. Alle kamers zijn ingericht met antieke meubelen en kingsize bedden. De stoffering met exclusieve Engelse stoffen springt onmiddellijk in het oog. Elke kamer heeft een privéterras met uitzicht op de grote tuinen en het verwarmde zwembad. Zwembad toegankelijk in de periode mei t.e.m. oktober.

 

Casanova, het met een Bib Gourmand bekroonde restaurant van Duinhof, ligt op wandelafstand aan de nabijgelegen Zeedijk en biedt een prachtig uitzicht op het strand en de Noordzee. De keuken laat zich omschrijven als verfijnd Frans-Belgisch met een vleugje Italiaans. Het monumentale, romantische Brugge ligt op een kwartiertje rijden.

Het hotel beschikt over 10 kamers, 2 suites, 2 familiesuites en 1 appartement.

 

Boek nu